Hoe kunnen theezakjes vochtbestendig zijn?

2024-07-05

Thee is een goed dat gemakkelijk vocht absorbeert en als het langdurig in een vochtige omgeving wordt blootgesteld, heeft dit invloed op de smaak en kwaliteit van de thee.de vochtdichte functie van theezakjes is erg belangrijkHieronder volgen enkele manieren om theezakjes vochtbestendig te maken:

1. Kies de juiste verpakkingsmaterialen: De materialen van theezakken moeten materialen kiezen die goed bestand zijn tegen vocht, zoals aluminiumfoliezakken, polyesterfilmzakken, enz.Deze materialen hebben goede vochtbestendige eigenschappen, die het vocht van buiten effectief kan isoleren en de thee droog kan houden.

2. Goede afdichtingsprestaties: de afdichtingsprestaties van de theezak zijn ook erg belangrijk, en alleen de zak is goed verzegeld en kan de binnendring van externe vocht effectief worden voorkomen.bij het kiezen van theezakken, moeten we aandacht besteden aan de afdichting van de zakken om ervoor te zorgen dat de zakken volledig gesloten kunnen worden.

3. Voeg een ontvochtigingsmiddel toe: voeg een bepaalde hoeveelheid ontvochtigingsmiddel toe aan de theezak, wat kan helpen het vocht in de zak te absorberen en de thee droog te houden.,de activated carbon-ontvochtigingsapparaat, enz., kan de juiste ontvochtigingsapparaat kiezen, afhankelijk van de grootte van de theezak en de mate van vochtigheid.

4Een redelijk verpakkingszakontwerp: Het ontwerp van theeverpakkingszakken heeft ook een grote invloed op de vochtbestendige functie.Een driedimensionaal ontwerp van de verpakkingszak moet worden gebruikt om hoeken te vermijden die moeilijk te verzegelen zijn., en in de verpakkingszak moet een ongeoxydeerde vochtdichte airbag worden geplaatst om gaswisseling binnen en buiten de zak te voorkomen.

5. Goede opslagomgeving: Ongeacht of de zak vochtbestendige functie heeft, is de opslagomgeving van thee ook cruciaal.weg van direct zonlicht en vochtigheidAls de voorwaarden bestaan, kunt u de thee in een verzegeld theedoosje stoppen om het conserverende effect te vergroten.

Hunan Kexin Packaging Co., Ltd.
sale@kxpackage.com
86-19174886769
RM1124, gebouw 1, Jinqiao International Weilai Town, Changsha, China
VERLAAT EEN BERICHT
*E-mail
*Bericht
Verzend
China Goede kwaliteit Plastic zakjes Auteursrecht © 2023-2024 plasticpouchbags.com . Alle rechten voorbehoudena.