Kexin Packaging leert u hoe u op de juiste manier geschikte voedselverpakkingszakken kunt selecteren en gebruiken

2024-07-04

Voor het publiek moeten de volgende punten worden opgemerkt om de gekwalificeerde verpakkingszakken voor levensmiddelen goed te kunnen selecteren en gebruiken:
1, moeten de voedselverpakkingszakken in het Chinees worden gemarkeerd, met inbegrip van de fabrieksnaam, de productielocatie, de productnaam, en gemarkeerd met de voor de hand liggende woorden "food".het productcontrolecertificaat is bijgevoegdDit is de meest intuïtieve manier om te bevestigen of de voedselverpakkingszak gekwalificeerd is.

2, voedselverpakkingszakken gemaakt van fabriek moeten geurloos en smaakloos zijn, als er een bijzondere geur is, kan niet worden gebruikt voor voedselverpakking.

3Als u veel coatingmateriaal gebruikt om de verpakking mooi te houden, is het helemaal onnodig.Dit komt niet alleen doordat de coating het recycling en hergebruik van verpakkingszakmateriaal moeilijker maakt.De Commissie heeft de Commissie verzocht om een verslag uit te brengen over de maatregelen die zij heeft genomen om de verontreiniging van het milieu te voorkomen.die niet in overeenstemming is met het concept van strategie voor duurzame ontwikkeling.

4, kunnen volgens het concept van de strategie voor duurzame ontwikkeling groene verpakkingsmaterialen worden gekozen bij de keuze van voedselverpakkingen, zoals biologisch afbreekbare kunststoffen.

5, mogen gekleurde verpakkingszakken niet worden gebruikt in voedselverpakkingen.
Volgens het bovenstaande hebben wij weliswaar een algemeen inzicht in de juiste keuze en het juiste gebruik van gekwalificeerde voedselverpakkingszakken,willen we de niet-giftige voedselverpakkingszakken bij de hand verder identificerenDat is goed, er zijn een paar makkelijke manieren om te proberen:

Onderdompeling: de plastic zak wordt ondergedompeld in water, als deze niet giftig is, kan de zak naar boven komen; anders zal de zak niet drijven.

Aanrakingsmethode: Raak de plastic zak rechtstreeks met je hand aan, als de zak een gevoel van smering heeft, is het niet-giftig; integendeel, het is giftig.

Verwijderingsmethode: de zak wordt in de lucht opgehangen, hard slaan, als het een scherp geluid kan maken, wat aangeeft dat de zak niet giftig is; anders is het giftig.

Brandmethode: de zak kan van een hoek worden afgesneden, aangestoken, als het gemakkelijk te verbranden is, is het niet giftig; anders is het giftig.
Het slimme gebruik van de bovengenoemde punten en methoden kan u helpen de juiste voedselverpakkingszak in het leven te kiezen.

Hunan Kexin Packaging Co., Ltd.
sale@kxpackage.com
86-19174886769
RM1124, gebouw 1, Jinqiao International Weilai Town, Changsha, China
VERLAAT EEN BERICHT
*E-mail
*Bericht
Verzend
China Goede kwaliteit Plastic zakjes Auteursrecht © 2023-2024 plasticpouchbags.com . Alle rechten voorbehoudena.