Hoe kan ik een kant-gussetzak aanpassen?

2024-06-06

De zijkant beugel zak bevat vier afdichting zijden, net als twee stukjes film zijn samen verzegeld om de vier zijden te verzegelen, die de bron van de zijkant beugel zak,Het heet ook quad seal verpakking..

Side gusset pouch

Wat zijn de toepassingen van zijverpakkingen?

De verpakkingen van de zijkanten worden veel gebruikt in koffieverpakkingen, snackverpakkingen, voedselpoederverpakkingen, verpakkingen voor voedselproductie-ondernemingen, enz.

Koffie

De zijkant gusset zak zijn meer gebruik voor koffie, de zijkant gusset koffiezak is niet alleen u toestaan om kosteneffectief te verpakken en te tonen uw product op de winkelplanken,Maar ze houden de koffiebonen binnen vers zodat uw klanten alleen de beste proeven..

Huisdiervoeding

De verpakking met de zijkant van het pakket, die wordt gebruikt voor huisdierenvoer, is verpakt met 5-10 kg droog huisdierenvoer.Deze gussets zorgen voor versterking zodat je huisdiervoedsel hoog en trots op de planken zal staan, zelfs al was het een ruwe reis van het verpakkings magazijn naar de supermarkt.

Snacks en noten

De zijkant zak heeft een uitstekende rek aantrekkingskracht voor snacks, het kan een premium look bieden, heeft handige ritsjes zodat uw klanten de zak kunnen verzegelen,en behoudt zijn robuustheid vanaf de verpakking tot aan het scherm.

Hoe kan ik het hoofdmateriaal van de zijkant van de verpakking aanpassen?

1.Composite zakken zoals OPP, CPP, PET, nylon en aluminiumplatering;

2. OPP-, CPE-, PP-, PE-, PP- en andere lege of meerkleurige liftzakken en zelfklevende zakken;

3. Expresszakken van verschillende maten zoals PE, PP, PO, OPP, CPP, flatspocket-orgelzakken;

4Een reeks ontwerpen en productie van PVC-handtassen, ritszakken, milieubeschermingszakken, enz.

Wat zijn de kenmerken van zijverpakkingen?

1Het product heeft een goed driedimensionaal effect en het product is na verpakking driedimensionaal.en het kan vele malen worden gerecycled om meer ruimte in de verpakkingszak te gebruiken.

2Uniek en uniek afdichtingszak design, in staat, gloednieuwe barst, gloednieuwe, gloednieuwe, het benadrukken van vakmanschap, het benadrukken van patronen, design effecten, kan, kan handelsmerken,cacao kan speciale handelsmerken ontwerpen

3Het kan het hoogwaardige en onderscheidende schappeffect van het product beter benadrukken.

4. Rijke stijlen, bestand tegen koken, vochtbestendig, goed vacuümlucht effect, lage zuurstofpermeabiliteit, hoge afdichting prestaties en goede hitte afdichting prestaties.

5. sterke weerstand tegen doorbooringen en irritaties, voorkomen van externe stralen, met name antistatisch, enz.,kan het product effectief beschermen tegen beschadiging door de invloed van de externe omgeving, en verleng de garantieperiode.

Hoe kan ik aanpassen opties van de zijkant gusset verpakking?

De-gasventiel

EenontgasventielDit is vooral belangrijk als u hele koffiebonen verkoopt, omdat het de gassen die zich in uw zak zullen ophopen, kan vrijmaken.Ontgasventielen zijn ook een manier voor uw potentiële klanten om de heerlijke koffie te ruiken die erin zit.

Blokkenband

Voor hergebruik, en om een goede conditie te behouden, kunnen we een blikband op de zak zetten.

Premium-functies

Als u de inzet wilt verhogen en uw klanten wilt imponeren, kunt u er dan ook glinsterende, filmrijke, zachte of sierlijke elementen aan toevoegen.Van super subtiele kleuren tot een hoogglanzende uitstraling die de hele verpakkingszak beslaatWe kunnen zelfs een venster toevoegen zodat uw klanten naar binnen kunnen kijken..

Als u een geweldig ontwerp wilt maken op de zijkant van de verpakking, neem dan contact op met ons team en we zullen alles doen wat we kunnen om uw droom werkelijkheid te maken.

Hunan Kexin Packaging Co., Ltd.
sale@kxpackage.com
86-19174886769
RM1124, gebouw 1, Jinqiao International Weilai Town, Changsha, China
VERLAAT EEN BERICHT
*E-mail
*Bericht
Verzend
China Goede kwaliteit Plastic zakjes Auteursrecht © 2023-2024 plasticpouchbags.com . Alle rechten voorbehoudena.